در یک مطالعه اخیر، به داوطلبان مبتلا به دیابت نوع 2 رژیم غذایی سرشار از حبوبات (1 فنجان در روز) پیشنهاد شد. پس از سه ماه، کاهش قابل توجهی در هموگلوبین A1c مشاهده شد که نشان دهنده کاهش خطر بیماری قلبی و دیابت است.
کنسرو خوراک لوبیا چیتی نه تنها سرشار از پروتئین، بلکه فیبر رژیمی است که اغلب ما فاقد آن هستیم.
دانشکده بهداشت عمومی هاروارد پیشنهاد می کند که مصرف فیبر غذایی توصیه شده برای کودکان و بزرگسالان باید 20 تا 30 گرم در روز باشد، در حالی که آمار می گوید ما فقط 15 گرم دریافت می کنیم. فیبر به جلوگیری از یبوست کمک می کند و همچنین خطر بیماری قلبی و دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.
یک فنجان لوبیا چیتی رسیده خام تقریباً حاوی موارد زیر است:
- 670 کالری
- 121 گرم کربوهیدرات
- 41.3 گرم پروتئین
- 2.4 گرم چربی
- 29.9 گرم فیبر
- 1013 میکروگرم اسید فولیک (253٪ RDA)
- 2.2 میلی گرم منگنز (111٪ RDA)
- 1.4 میلی گرم تیامین (92٪ RDA)
- 1.7 میلی گرم مس (86٪ RDA)
- 340 میلی گرم منیزیم (85٪ RDA)
- 793 میلی گرم فسفو
- ra (79٪ از RDA)
- 2689 میلی گرم پتاسیم (77% RDA)
- 53.8 میکروگرم سلنیوم (77٪ RDA)
- 9.8 میلی گرم آهن (54٪ RDA)
- 0.9 میلی گرم ویتامین B6 (46٪ RDA)
- 4.4 میلی گرم روی (29٪ RDA)
- 0.4 میلی گرم ریبوفلاوین (24٪ RDA)
- 218 میلی گرم کلسیم (22٪ RDA)
- 12.2 میلی گرم ویتامین C (20٪ RDA)
- 10.8 میکروگرم ویتامین K (14٪ RDA)
- 2.3 میلی گرم نیاسین (11٪ RDA)
لوبیا چیتی قرنهاست که کشت میشود و حتی امروزه در آمریکای جنوبی، رویدادهای اجتماعی و کلیسا اغلب با لوبیا چیتی سرو میشود. لوبیا اگرچه گاهی اوقات نامطلوب و حتی شرم آور است، اما بسیار مغذی و ارزان است.
لوبیا نقش مهمی در کشاورزی دارد. با گردش مالی سالانه تقریبی 18.7 میلیون تن، در 150 کشور جهان کشت می شود و مساحت کل زمین های اشغال شده توسط آن حدود 27.7 هکتار است.
در طب عامیانه، لوبیا به عنوان یک درمان طبیعی برای آکنه، سوختگی، بیماری های قلبی، مشکلات مثانه، دیابت، اگزما، سکسکه، روماتیسم و سیاتیک شناخته می شود.