بسیاری از قارچ ها خواص دارویی دارند، اما آیا تا به حال چای قارچ و چای فامیلا عطری را امتحان کرده اید؟ اگر نه، ممکن است بخواهید چای قارچ چاگا را بررسی کنید.
منشا این نوشیدنی خاص در منطقه روسیه سیبری است و قارچ Chaga بومی بسیاری از شمال و شرق اروپا و آسیا است.
قارچ چاگا نوعی قارچ است که روی درختان توس رشد می کند و تهیه آن به چای به سادگی شامل جوشاندن تکه ای از قارچ خشک شده است.
طعم چای واقعاً آنطور که انتظار دارید طعم چای قارچی را دارید، ندارد و طعم کمی تلخ اما نه ناخوشایند دارد.
این یک نوشیدنی رایج روزانه در سیبری است و مردم بر این باورند که فواید مهمی برای سلامتی و طول عمر دارد.
اولاً، تحقیقات اولیه در مورد فواید بالقوه قارچ چاگا جالب به نظر می رسد.
برخی تحقیقات نشان می دهد که عصاره چای چاگا دارای خواص ضد توموری است و ممکن است از آسیب اکسیداتیو DNA جلوگیری کند در مطالعات حیوانی و سلولی.
با این حال، این آزمایشها تمایل دارند از عصارههای غلیظ قارچ به میزان قابل توجهی نسبت به آنچه در چای واقعی میبینید استفاده کنند.
همچنین شواهدی وجود ندارد که این اثرات در انسان هایی که چای را می نوشند رخ دهد.
چای ترکیبی از چای سیاه، شیر بخار پز و گیاهان و ادویه های مختلف هندی است.
این ادویه ها معمولاً شامل دارچین، هل، میخک و زنجبیل و غیره هستند.
بسته به نوع چای و ادویه های مورد استفاده، طعم چای چای می تواند بسیار متفاوت باشد. با این حال، به طور کلی خامه ای، کمی تند است و هنگام نوشیدن آن احساس گرما می کند.
گفته می شود، خواص چای چای بسته به جایی که آن را می نوشید می تواند مثبت یا منفی باشد.
در حالی که چای چای به سبک سنتی احتمالاً نسبتاً سالم است، برخی از نوشیدنیهایی که در کافهها پیدا میکنیم بیشتر شبیه دسر هستند. به عنوان مثال، نسخه Starbuck دارای 42 گرم شکر است.
چای چای همان فواید چای سیاه را دارد و محتوای پلی فنل بالای ادویه ها احتمالاً یک امتیاز اضافی است.